Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jackpot

05/12/2015 | Flixfilm

Se Jackpot på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Magnus Martens
Skuespillere: Kyrre Hellum, Mads Ousdal, Henrik Mestad, Arthur Berning
Spilletid: 86 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Politiet mistænker Oscar Svendson for at have begået et mord, så for at bevise sin uskyld finder han på en historie om en gigantisk lotterigevinst, der gik helt galt.


Se Jackpot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJackpot havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jackpot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jackpot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jackpot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackpot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar