Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jackpot

05/12/2015 | Flixfilm

Jackpot på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Magnus Martens
Skuespillere: Kyrre Hellum, Mads Ousdal, Henrik Mestad
Spilletid: 86 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Politiet mistænker Oscar Svendson for at have begået et mord, så for at bevise sin uskyld finder han på en historie om en gigantisk lotterigevinst, der gik helt galt.

Jackpot havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jackpot på YouTube.Se Jackpot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jackpot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jackpot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jackpot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jackpot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar