Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jaden Smith tilføjes Baz Luhrmann’s The Get Down

Jaden Smith tilføjes Baz Luhrmann’s The Get Down

10/06/2015 | Flixfilm

Will Smith’s søn, Jaden Smith, der har medvirket i bl.a. The Pursuit of Happyness, After Earth og The Karate Kid, er kommet på rollelisten til den nye Netflix-serie fra den anerkendte instruktør Baz Luhrmann; The Get Down. Det skriver The Verge.

The Get Down, som får eksklusiv premiere på Netflix i 2016, handler om en gruppe teenagere, der bevæbnet med dansetrin, spraydåser og stærkt ordforråd prøver at tilpasse sig 1970’ernes New York City hvor hip hop, punk, hårdkogt kriminalitet og vold står på dagsordenen.

Jaden Smith startede naturligt sin karriere i en tidlig alder, da begge hans forældre, Will Smith og Jada Pinkett Smith ligeledes har været meget aktive i filmbranchen. Jaden medvirkede senest i After Earth, mens han er i gang med at lave en efterfølger til The Karate Kid fra 2010.

LÆS OGSÅ   Netflix afslører serie baseret på udskældt spil

Udover Jaden Smith er de fire skuespillere TJ Brown, Justice Smith, Shameik Moore og Skylan Brooks også blevet tilføjet rollelisten i The Get Down.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Get Down bliver en musikalsk dramaserie på 13 afsnit og den er skabt af Baz Luhrmann, der bl.a. har stået bag Moulin Rouge og The Great Gatsby.

Se The Get Down på Netflix Danmark i 2016.
1 kommentar til Jaden Smith tilføjes Baz Luhrmann’s The Get Down

  1. Chris L. - kl. 20:16, 23-07-2017:

    Skuffende serie som ikke rigtigt kan finde ud af om den er fiktion eller dramadokumentar. Det lovede ellers godt, men Baz Luhrmann kan ødelægge det meste ved en historisk funderet fortælling. ALT for meget tant, fjas og underlighed.

Skriv kommentar