Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jago: A Life Underwater

Jago: A Life Underwater

04/08/2017 | Flixfilm

Se Jago: A Life Underwater på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: James Reed, James Morgan(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Med blot en harpun og et enkelt åndedrag opretholder denne firsårige dykker en utrolig tradition hos det indonesiske Bajau-folk: jagt i dybhavet.


Se Jago: A Life Underwater på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJago: A Life Underwater havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jago: A Life Underwater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jago: A Life Underwater herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jago: A Life Underwater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jago: A Life Underwater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar