Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jago: A Life Underwater

Jago: A Life Underwater

04/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Jago: A Life Underwater på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: James Reed, James Morgan(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Med blot en harpun og et enkelt åndedrag opretholder denne firsårige dykker en utrolig tradition hos det indonesiske Bajau-folk: jagt i dybhavet.


Se Jago: A Life Underwater på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jago: A Life Underwater havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jago: A Life Underwater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jago: A Life Underwater herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jago: A Life Underwater er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jago: A Life Underwater stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar