Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jagten på Hitlers atombombe

Jagten på Hitlers atombombe

16/08/2021 | Flixfilm

Jagten på Hitlers atombombe på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Selvom der findes visse beviser for, at Adolf Hitler havde givet ordre til udviklingen af atombomben, er spørgsmålet stadig, om nazisterne var tæt på at have den.

Jagten på Hitlers atombombe havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jagten på Hitlers atombombe på YouTube.Se Jagten på Hitlers atombombe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jagten på Hitlers atombombe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jagten på Hitlers atombombe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jagten på Hitlers atombombe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jagten på Hitlers atombombe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar