Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hunt

30/12/2015 | Flixfilm

The Hunt på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Thomas Vinterberg
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp
Spilletid: 115 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, English, Polish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Jagten blev nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film i 2014 og handler om en lærer, der uberettiget bliver anklaget for pædofili af en elev.

The Hunt havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunt på YouTube.Se The Hunt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar