Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hunt

30/12/2015 | Flixfilm

Se The Hunt på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Thomas Vinterberg
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Lasse Fogelstrøm
Spilletid: 115 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, English, Polish
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Jagten blev nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film i 2014 og handler om en lærer, der uberettiget bliver anklaget for pædofili af en elev.


Se The Hunt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hunt havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar