Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jaguar

22/09/2021 | Flixfilm

Jaguar på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Blanca Suárez, Iván Marcos, Óscar Casas
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I 1960'erne slutter en holocaustoverlever sig til en gruppe selvlærte agenter, der søger retfærdighed mod de nazister, som gemte sig i Spanien efter 2. verdenskrig.

Jaguar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jaguar på YouTube.Se Jaguar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jaguar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaguar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jaguar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jaguar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar