Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jagun Jagun

Jagun Jagun

12/08/2023 | Flixfilm

Jagun Jagun på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung mand, der er fast besluttet på at blive en magtfuld kriger, melder sig til en elitehær, hvor han oplever en manisk krigsherres vrede og en stærk kvindes kærlighed.Se Jagun Jagun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jagun Jagun havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jagun Jagun på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jagun Jagun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jagun Jagun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jagun Jagun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jagun Jagun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar