Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » J’ai épousé une ombre

J’ai épousé une ombre

06/03/2022 | Flixfilm

J’ai épousé une ombre på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter Hélène overlever en togulykke, bliver hun forvekslet med en anden kvinde og beslutter sig for at påtage sig den nye identitet.

J’ai épousé une ombre havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til J’ai épousé une ombre på YouTube.Se J’ai épousé une ombre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om J’ai épousé une ombre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at J’ai épousé une ombre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame J’ai épousé une ombre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til J’ai épousé une ombre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar