Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jailbirds New Orleans

Jailbirds New Orleans

24/09/2021 | Flixfilm

Jailbirds New Orleans på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Fejder, flirterier og lokumssnak er hverdag blandt kvinderne i Orleans Justice Center i New Orleans i denne rå realityserie.

Jailbirds New Orleans (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jailbirds New Orleans på YouTube.Se Jailbirds New Orleans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jailbirds New Orleans (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jailbirds New Orleans (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jailbirds New Orleans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jailbirds New Orleans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar