Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jailbirds

Jailbirds

10/05/2019 | Flixfilm

Jailbirds på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Taylor Coatney, Yasmin Sundermeyer, Monster
Spilletid: 45 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I Sacramento County-fængslet kæmper indsatte kvinder om magten og mod hinanden, mens de forsøger at få det bedste ud af livet – og kærligheden – indefra.

Jailbirds (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jailbirds på YouTube.Se Jailbirds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jailbirds (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jailbirds (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jailbirds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jailbirds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar