Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jailbreak

Jailbreak

02/05/2018 | Flixfilm

Se Jailbreak på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Jimmy Henderson
Skuespillere: Jean-Paul Ly, Celine Tran, Tharoth Sam, Laurent Plancel
Spilletid: 92 min
Land: Cambodia
Sprog: Khmer, English, French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Fire betjente eskorterer en gangster til et højsikret fængsel, da en bandeleder planlægger et oprør udefra for at gøre det af med dem.

Jailbreak havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jailbreak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jailbreak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jailbreak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jailbreak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jailbreak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar