Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jake og Piraterne på Ønskeøen

Jake og Piraterne på Ønskeøen

03/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Jake og Piraterne på Ønskeøen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne serie inspireret af Disneys elskede Peter Pan følger vi den unge Jake og hans venner, der sejler ud for at finde skatte på Ønskeøen.


Se Jake og Piraterne på Ønskeøen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jake og Piraterne på Ønskeøen havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jake og Piraterne på Ønskeøen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jake og Piraterne på Ønskeøen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jake og Piraterne på Ønskeøen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jake og Piraterne på Ønskeøen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar