Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jake Blauvelt: Naturally

Jake Blauvelt: Naturally

01/04/2014 | Flixfilm

Se Jake Blauvelt: Naturally på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Snowboarderen Jake Blauvelt har søgt efter naturlige linjer gennem det meste af sin karriere, og i de sidste to år har han dokumenteret, hvad der skal til.


Se Jake Blauvelt: Naturally på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jake Blauvelt: Naturally havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jake Blauvelt: Naturally ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jake Blauvelt: Naturally:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jake Blauvelt: Naturally er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jake Blauvelt: Naturally stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar