Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jake’s Buccaneer Blast

Jake’s Buccaneer Blast

29/01/2020 | Flixfilm

Se Jake’s Buccaneer Blast på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror
Instruktør: Paul T.T. Easter
Skuespillere: Paul T.T. Easter, Zoe Harder, Sonia Moydra, Will Turner
Spilletid: 88 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Handling: Jake, Izzy, Cubby og Skully står overfor den snedige Kaptajn Klo i en kamp for at finde de særlige skatte, der er gemt rundt omkring på Ønskeøen.

Jake’s Buccaneer Blast (Jakes piratløjer) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jake’s Buccaneer Blast på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jake’s Buccaneer Blast (Jakes piratløjer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jake’s Buccaneer Blast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jake’s Buccaneer Blast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jake’s Buccaneer Blast (Jakes piratløjer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar