Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » James Acaster: Repertoire

James Acaster: Repertoire

28/03/2018 | Flixfilm

Se James Acaster: Repertoire på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Acaster
Spilletid: 205 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Det mærkelige, det mondæne og alt derimellem står for skud, når den skæve komiker James Acaster slår sig løs i disse fire standup-specials.

James Acaster: Repertoire havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se James Acaster: Repertoire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om James Acaster: Repertoire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at James Acaster: Repertoire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame James Acaster: Repertoire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til James Acaster: Repertoire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar