Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jamie and Jimmy’s Food Fight Club

Jamie and Jimmy’s Food Fight Club

22/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Jamie and Jimmy’s Food Fight Club på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Madelskerne Jamie Oliver og Jimmy Doherty åbner en café for enden af en mole i Essex for at dele deres passion med de lokale -- og kendte gæster.


Se Jamie and Jimmy’s Food Fight Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jamie and Jimmy’s Food Fight Club (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jamie and Jimmy’s Food Fight Club (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jamie and Jimmy’s Food Fight Club herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jamie and Jimmy’s Food Fight Club er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jamie and Jimmy’s Food Fight Club (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore