Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jamtara – Sabka Number Ayega

Jamtara – Sabka Number Ayega

23/09/2022 | Flixfilm

Jamtara – Sabka Number Ayega på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amit Sial, Sparsh Srivastav, Monika Panwar
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En gruppe unge mænd i en mindre by driver en lukrativ phishingvirksomhed, indtil en korrupt politiker også vil være med – og en betjent vil bekæmpe dem.Se Jamtara – Sabka Number Ayega på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jamtara – Sabka Number Ayega på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jamtara – Sabka Number Ayega, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jamtara – Sabka Number Ayega er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar