Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jamtara – Sabka Number Ayega

Jamtara – Sabka Number Ayega

10/01/2020 | Flixfilm

Se Jamtara – Sabka Number Ayega på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amit Sial, Dibyendu Bhattacharya, Aksha Pardasany, Sparsh Srivastav
Spilletid: 29 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En gruppe unge mænd i en mindre by driver en lukrativ phishingvirksomhed, indtil en korrupt politiker også vil være med – og en betjent vil bekæmpe dem.

Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se Jamtara – Sabka Number Ayega på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jamtara – Sabka Number Ayega, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jamtara – Sabka Number Ayega er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar