Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jamtara – Sabka Number Ayega

Jamtara – Sabka Number Ayega

10/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Jamtara – Sabka Number Ayega på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amit Sial, Dibyendu Bhattacharya, Aksha Pardasany, Sparsh Shrivastav
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En gruppe unge mænd i en mindre by driver en lukrativ phishingvirksomhed, indtil en korrupt politiker også vil være med – og en betjent vil bekæmpe dem.


Se Jamtara – Sabka Number Ayega på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jamtara – Sabka Number Ayega herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jamtara – Sabka Number Ayega er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jamtara – Sabka Number Ayega (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar