Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live

Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live

14/06/2022 | Flixfilm

Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Susan Lacy
Skuespillere: Jane Fonda, Richard Nixon, Robert Redford
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Jane Fonda og Lily Tomlin er værter ved en ikonisk hyldest til kvindelige komikere med standupoptræden af Cristela Alonzo, Margaret Cho, Michelle Buteau m.fl.

Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live på YouTube.Se Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar