Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jane Got a Gun

Jane Got a Gun

15/09/2021 | Flixfilm

Se Jane Got a Gun på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama, Western
Instruktion: Gavin O'Connor
Skuespillere: Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da hendes mand er tæt på at blive slået ihjel, hyrer den benhårde nybyggerhustru Jane Hammond sin tidligere elsker til at hjælpe sig mod en hær af hævngerrige lovløse.

Jane Got a Gun havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jane Got a Gun på YouTube.Se Jane Got a Gun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jane Got a Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jane Got a Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jane Got a Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jane Got a Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar