Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jane

12/09/2018 | Flixfilm

Se Jane på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Brett Morgen
Skuespillere: Jane Goodall, Hugo Van Lawick, Hugo Eric Louis van Lawick
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Hidtil skjulte optagelser sætter et nyt lys på Jane Goodalls usandsynlige begyndelse, banebrydende forskning og vedvarende arv som primatolog.


Se Jane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJane havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar