Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Janis: Little Girl Blue

Janis: Little Girl Blue

01/06/2016 | Flixfilm

Janis: Little Girl Blue på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Amy Berg
Skuespillere: Cat Power, Janis Joplin, Karleen Bennett
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I dette portræt af 1960'ernes rocklegende Janis Joplin afslører private breve og interviews med familie, venner og andre musikere en sårbar sjæl.

Janis: Little Girl Blue havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Janis: Little Girl Blue på YouTube.Se Janis: Little Girl Blue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Janis: Little Girl Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Janis: Little Girl Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Janis: Little Girl Blue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Janis: Little Girl Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar