Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Janis: Little Girl Blue

Janis: Little Girl Blue

01/06/2016 | Flixfilm

Se Janis: Little Girl Blue på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Amy Berg
Skuespillere: Janis Joplin, Cat Power, Karleen Bennett, Laura Joplin
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I dette portræt af 1960'ernes rocklegende Janis Joplin afslører private breve og interviews med familie, venner og andre musikere en sårbar sjæl.


Se Janis: Little Girl Blue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJanis: Little Girl Blue havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Janis: Little Girl Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Janis: Little Girl Blue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Janis: Little Girl Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Janis: Little Girl Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar