Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Janis: Little Girl Blue

Janis: Little Girl Blue

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Janis: Little Girl Blue på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Amy Berg
Skuespillere: Janis Joplin, Cat Power, Karleen Bennett, Laura Joplin
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: I dette portræt af 1960'ernes rocklegende Janis Joplin afslører private breve og interviews med familie, venner og andre musikere en sårbar sjæl.


Se Janis: Little Girl Blue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Janis: Little Girl Blue havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Janis: Little Girl Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Janis: Little Girl Blue herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Janis: Little Girl Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Janis: Little Girl Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar