Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Janoskians: Untold and Untrue

Janoskians: Untold and Untrue

09/03/2016 | Flixfilm

Janoskians: Untold and Untrue på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Brett Weiner
Skuespillere: Connor Ball, Brittany Behrns, Dustin Belt
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Følg historien om tre australske brødre og deres to venner, der blev berømte ved at lægge practical jokes og andre sjove klip på YouTube.

Janoskians: Untold and Untrue havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Janoskians: Untold and Untrue på YouTube.Se Janoskians: Untold and Untrue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Janoskians: Untold and Untrue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Janoskians: Untold and Untrue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Janoskians: Untold and Untrue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Janoskians: Untold and Untrue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar