Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Janoskians: Untold and Untrue

Janoskians: Untold and Untrue

09/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Janoskians: Untold and Untrue på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Brett Weiner
Skuespillere: Connor Ball, Brittany Behrns, Dustin Belt, Beau Brooks
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Følg historien om tre australske brødre og deres to venner, der blev berømte ved at lægge practical jokes og andre sjove klip på YouTube.


Se Janoskians: Untold and Untrue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Janoskians: Untold and Untrue havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Janoskians: Untold and Untrue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Janoskians: Untold and Untrue herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Janoskians: Untold and Untrue er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Janoskians: Untold and Untrue stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar