Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Janoskians: Untold and Untrue

Janoskians: Untold and Untrue

09/03/2016 | Flixfilm

Se Janoskians: Untold and Untrue på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Brett Weiner
Skuespillere: Connor Ball, Brittany Behrns, Dustin Belt, Beau Brooks
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Følg historien om tre australske brødre og deres to venner, der blev berømte ved at lægge practical jokes og andre sjove klip på YouTube.


Se Janoskians: Untold and Untrue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJanoskians: Untold and Untrue havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Janoskians: Untold and Untrue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Janoskians: Untold and Untrue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Janoskians: Untold and Untrue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Janoskians: Untold and Untrue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar