Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jaoon Kahan Bata Ae Dil

Jaoon Kahan Bata Ae Dil

09/08/2019

Se Jaoon Kahan Bata Ae Dil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et pars æstende og mere og mere konfliktskabende interaktion i løbet af en aften i Mumbai sætter deres forhold så meget på spidsen, at det truer med at gå op i limningen.


Se Jaoon Kahan Bata Ae Dil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jaoon Kahan Bata Ae Dil havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Jaoon Kahan Bata Ae Dil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jaoon Kahan Bata Ae Dil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jaoon Kahan Bata Ae Dil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaoon Kahan Bata Ae Dil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar