Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jaoon Kahan Bata Ae Dil

Jaoon Kahan Bata Ae Dil

09/08/2019 | Flixfilm

Jaoon Kahan Bata Ae Dil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et pars æstende og mere og mere konfliktskabende interaktion i løbet af en aften i Mumbai sætter deres forhold så meget på spidsen, at det truer med at gå op i limningen.

Jaoon Kahan Bata Ae Dil havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jaoon Kahan Bata Ae Dil på YouTube.Se Jaoon Kahan Bata Ae Dil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jaoon Kahan Bata Ae Dil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaoon Kahan Bata Ae Dil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jaoon Kahan Bata Ae Dil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jaoon Kahan Bata Ae Dil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar