Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Japan Sinks: 2020

Japan Sinks: 2020

09/07/2020 | Flixfilm

Se Japan Sinks: 2020 på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ryan Bartley, Billy Kametz, Faye Mata, Grace Lynn Kung
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da et katastrofalt jordskælv hærger Japan, bliver en families beslutning sat på prøve, da de forsøger at overleve på deres rejse gennem den synkende øgruppe.


Se Japan Sinks: 2020 på Netflix

Anmeldelse: Japan Sinks: 2020 - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Japan Sinks: 2020 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Japan Sinks: 2020 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Japan Sinks: 2020:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Japan Sinks: 2020 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Japan Sinks: 2020 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar