Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Japanese Style Originator

Japanese Style Originator

01/05/2017 | Flixfilm

Se Japanese Style Originator på Netflix

Indspilningsår: 2008–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Takahiro Azuma
Spilletid: 60 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Få alt at vide om japanske traditioner, lige fra mad og kultur til kunstgenstande og kunst, samt om de mennesker, som viderefører fortidens traditioner.


Se Japanese Style Originator på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJapanese Style Originator (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Japanese Style Originator (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Japanese Style Originator herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Japanese Style Originator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Japanese Style Originator (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar