Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jargo

25/04/2022 | Flixfilm

Jargo på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Maria Solrun
Skuespillere: Constantin von Jascheroff, Oktay Özdemir, Nora Waldstätten
Spilletid: 90 min
Land: Germany, Iceland
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter at være flyttet fra Saudi-Arabien til Tyskland møder en teenager en småkriminel og bliver viklet ind i et trekantsdrama og ulovlige aktiviteter.

Jargo havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jargo på YouTube.Se Jargo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jargo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jargo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jargo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jargo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar