Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jarhead 2: Field of Fire

Jarhead 2: Field of Fire

01/05/2022 | Flixfilm

Jarhead 2: Field of Fire på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Drama, War
Instruktion: Don Michael Paul
Skuespillere: Cole Hauser, Josh Kelly, Danielle Savre, Bokeem Woodbine
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En marineenhed udstationeret i Afghanistan står foran en stor opgave, da de forsøger at hjælpe en trodsig kvinde med at flygte fra talibanerne.

Jarhead 2: Field of Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jarhead 2: Field of Fire på YouTube.Se Jarhead 2: Field of Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jarhead 2: Field of Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jarhead 2: Field of Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jarhead 2: Field of Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jarhead 2: Field of Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar