Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jarhead 3: The Siege

Jarhead 3: The Siege

16/11/2021 | Flixfilm

Jarhead 3: The Siege på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, War
Instruktion: William Kaufman
Skuespillere: Scott Adkins, Charlie Weber, Dante Basco, Romeo Miller
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da oprørere går til angreb på en amerikansk ambassade, bliver en gruppe marinesoldater inddraget i en hård kamp for at beskytte civile.

Jarhead 3: The Siege havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jarhead 3: The Siege på YouTube.Se Jarhead 3: The Siege på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jarhead 3: The Siege ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jarhead 3: The Siege stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jarhead 3: The Siege, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jarhead 3: The Siege er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar