Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jarhead

14/02/2020 | Flixfilm

Se Jarhead på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Biography, Drama, War
Instruktør: Sam Mendes
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Scott MacDonald, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx
Spilletid: 125 min
Land: USA, UK, Germany
Sprog: English, Spanish, Arabic, Latin
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I stedet for kampscener fokuserer denne film på de lange, ensomme dage i løbet af en krig og den sorte humor, soldaterne bruger for at klare de umenneskelige forhold.Se Jarhead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jarhead havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jarhead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jarhead:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jarhead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jarhead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar