Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Järnets änglar

Järnets änglar

20/12/2014 | Flixfilm

Järnets änglar på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette komediedrama følger vi tre kvinders liv, drømme og skuffelser både på deres arbejde på et stålværk og i deres fælles band.Se Järnets änglar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Järnets änglar havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Järnets änglar på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Järnets änglar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Järnets änglar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Järnets änglar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Järnets änglar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar