Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Järnets änglar

Järnets änglar

20/12/2014 | Flixfilm

Se Järnets änglar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I dette komediedrama følger vi tre kvinders liv, drømme og skuffelser både på deres arbejde på et stålværk og i deres fælles band.


Se Järnets änglar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJärnets änglar havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Järnets änglar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Järnets änglar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Järnets änglar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Järnets änglar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar