Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jason Bateman og Laura Linney i ny Netflix-serie; Ozark

Jason Bateman og Laura Linney i ny Netflix-serie; Ozark

05/08/2016 | Flixfilm

Jason-Bateman_0_0En ny serie med Jason Bateman og Laura Linney i hovedrollerne er på vej fra Netflix. Streamingtjenesten kan i dag afsløre at de har bestilt første sæson af drama-serien Ozark, som forventes at få premiere i 2017.

Ozark, der er på 10 episoder, handler om samfundet fokusering på økonomi og penge, hvor de finansielle rådgivere Marty (Jason Bateman) og Wendy Bird (Laura Linney) pludselig må forlade storbyen og flytte til en lille flække i Missouri Ozarks – Langt væk fra de velkendte skyskrabere og glasfacader. Ozark udforsker kapitalisme, familiedynamik og overlevelse gennem øjnene på (alt andet end) almindelige amerikanere.

“Laura er et strålende talent, og vi har været sådanne beundrere af hendes arbejde, at vi er vilde med at have hende på samme Netflix-projekt som Jason Bateman, Bill Dubuque og Chris Mundy,” udtaler Cindy Holland, Netflix Vice President for originalt indhold.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Julestorm' med Ghita Nørby

Bill Dubuque (The Judge) har skabt serien og vil være producer sammen med Chris Mundy (Hell on Wheels, Criminal Minds) og Jason Bateman (Bad Words, The Family Fang).

Artiklen fortsætter under annoncen

Ozark får premiere på Netflix Danmark i 2017.Skriv kommentar