Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jason Bateman skriver under på mere ‘Arrested Development’

Jason Bateman skriver under på mere ‘Arrested Development’

16/05/2017 | Flixfilm

Rygterne om nye episoder af Netflix-serien ‘Arrested Development’ har endelig taget et stort skridt i den rigtige retning!

Mens løse historier har floreret på nettet de sidste par år, har hovedrolleindhaveren taget bladet fra munden og bekræftet af flere afsnit af komedieserien er på vej.

Skuespilleren Jason Bateman (Horrible Bosses, Juno) oplyser således på Twitter at han har skrevet under på at lave mere ‘Arrested Development’. Det er dermed næsten så godt som sikkert at serien vender tilbage med en femte sæson.

Se tweetet nederst i artiklen.

Jason Bateman er dog ikke den eneste, som har bekræftet at flere afsnit er på vej. Allerede i august 2014 bekræftede Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix og skuespiller Will Arnett, at der ville komme en ny sæson, mens producer Brian Grazer i 2015 udtalte, at den nye sæson 5 vil blive på 17 afsnit.

Artiklen fortsætter under annoncen

I januar 2017 oplyste Brian Grazer også at alle seriens skuespillere var klar til at vende tilbage til serien og den endelige bekræftelse kun var få uger væk.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Det er dog på nuværende tidspunkt kun Jason Bateman og Will Arnett, der har bekræftet den nye sæson og det er således usikkert om Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, David Cross og Alia Shawkat genoptager deres roller i ‘Arrested Development’.

Streamingtjenesten Netflix genoplivede serien ‘Arrested Development’ (Familie på Livstid) i 2013 og lavede en sæson 4 – syv år efter at sinde oprindelig stoppede.

Der er ingen oplysinger om hvornår ‘Arrested Development’ sæson 5 kan ses på Netflix Danmark.
Skriv kommentar