Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jason Biggs ude af Orange Is the New Black

Jason Biggs ude af Orange Is the New Black

24/02/2015 | Flixfilm

Foto: Ursula Coyote, Netflix.

Foto: Ursula Coyote, Netflix.

Skuespilleren Jason Biggs, der i serien Orange Is the New Black spiller Larry Bloom, som er tidligere forlovet med Piper (Taylor Schilling), vil ikke medvirke i den kommende sæson 3. Det skriver Variety.

Larry Bloom har været en tilbagevendende karakter i de første sæsoner af Orange Is the New Black, som første gang havde premiere på Netflix i 2013.

Netflix har bekræftet oplysingen og Jason Biggs udtaler; “De fokuserer ikke på Larry i øjeblikket,” siger han til New York Daily News. “Larry vil ikke være med i sæson tre, men der er altid en mulighed for at han kan komme tilbage.”

Til trods for at Jason Biggs, der bedste kendes for sin medvirken i American Pie-filmene, ikke vil være med i Orange Is the New Black sæson 3, vil der være en masse andre nye skuespillere på rollelisten, heriblandt Marsha Stephanie Blake (Django Unchained, Girls), Mike Birbiglia, Mary Steenburgen (Step Brothers, The Proposal) og Blair Brown (Fringe).

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 27 – 2024)

Den Oscar-vindende skuespiller Jodie Foster vil ligeledes instruere et afsnit i den nye sæson. Hun har tidligere instrueret et afsnit i sæson 2 af den populære serie House of Cards.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orange Is the New Black vender tilbage på Netflix Danmark til sommer hvor det forventes at den nye sæson får premiere. Den nye sæson bliver på 13 episoder. Netflix har endnu ikke afsløret om serien fortsætter i en sæson 4.
Skriv kommentar