Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jason Bourne

Jason Bourne

16/11/2021 | Flixfilm

Jason Bourne på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander
Spilletid: 123 min
Land: United States, China
Sprog: English, Greek, German, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den tidligere spion er atter på flugt fra systemet og tager kampen op mod et skummelt cyberplot, samtidig med at han forsøger at opklare mysteriet om sin fars død.

Jason Bourne havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jason Bourne på YouTube.Se Jason Bourne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jason Bourne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jason Bourne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jason Bourne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jason Bourne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar