Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jason Momoa i ny hævngerrig Netflix-film

Jason Momoa i ny hævngerrig Netflix-film

04/08/2019 | Flixfilm

Jason Momoa sweet girl netflix‘Aquaman’-stjernen Jason Momoa er blevet udset til hovedrollen i ‘Sweet Girl’, som er en ny hævngerrig actionfilm af debutinstruktøren Brian Andrew Mendoza.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelese til Flixfilm.dk.

‘Sweet Girl’ handler om en knust mand (Momoa), der lover at bringe retfærdighed over for de mennesker, som er ansvarlige for sin kones død, mens han beskytter sit eneste tilbageværende familiemedlem, hans datter.

Det kunne godt tyde på – handlingen taget i betragtning – at ‘Sweet Girl’ byder på et klassisk actionfyldt hævntogt, hvor alle der kommer i vejen bliver godt og grundigt straffet.

Manuskriptet er skrevet af Philip Eisner og Gregg Hurwitz, som tidligere har ført pennen på blandt andet krimidramaet ‘The Book of Henry’ og kultgyseren ‘Event Horizon’.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 20 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Jason Momoa, der foruden biografsuccessen ‘Aquaman’, som indtjente mere end 1 milliarder dollars, kendes også fra sin rolle i ‘Game of Thrones’, samt Netflix-serien ‘Frontier’ hvor Jason Momoa også har hovedrollen.

Find de tre sæsoner af ‘Frontier‘ på Netflix Danmark.

Det oplyses ikke hvornår ‘Sweet Girl’ får premiere på streamingtjenesten, men eftersom optagelserne endnu ikke er begyndt da Jason Momoa lige skal være færdig med ‘Dune’, som er den næste film han medvirker i, må det forventes at filmen tidligst lander på Netflix i 2020.
Skriv kommentar