Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jason Momoa tager dig med til drømmeland i ‘Slumberland’

Jason Momoa tager dig med til drømmeland i ‘Slumberland’

07/10/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten har snart premiere på den eventyrlige familie-fantasy-film ‘Slumberland’, som er skabt af den anerkendte instruktør Francis Lawrence (‘I Am Legend’, ‘The Hunger Games: Catching Fire & Mockingjay’).

‘Slumberland’ kan ses på Netflix Danmark fra den 18. november, og i anledning af den snarlige premiere har streamingtjenesten udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen, som er baseret på tegneserien ‘Little Nemo in Slumberland’ fra 1905, og handler den unge pige Nemo (Marlow Barkley), hvis verden bliver fuldstændig vendt på hovedet da hendes far Peter (Kule Chandler) uventet forsvinder på havet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun bliver herefter sent afsted til byen for at bo med sin velmenende, men dybt akavede onkel Phillip (Chris O’Dowd), hvor det er svært at falde til i den nye skole og de nye rutiner.

LÆS OGSÅ   Se den actionfyldte trailer til 'Shadow and Bone' sæson 2

Om natten finder hun dog et hemmeligt kort til den magiske drømmeverden Slumberland hvor hun med hjælp fra den uforskammede, excentriske og elskelige fredløse Flip (Jason Momoa) begiver sig ud på sit livs eventyr, hvor de krydser drømme og flygter fra mareridt, mens Nemo inderligt håber at blive genforenet med sin far igen.

Manuskriptet til ‘Slumberland’ er lavet af David Guion og Michael Handelman (‘Night at the Museum; Secret of the Tomb’) og rolleliste består foruden ovenstående også af Weruche Opia, India De Beaufort og Humberly Gonzalez.

Se ‘Slumberland’ på Netflix Danmark fra den 18. november.Skriv kommentar