Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jawbone

01/12/2018 | Flixfilm

Se Jawbone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktør: Thomas Napper
Skuespillere: Ian McShane, Johnny Harris, Ray Winstone, Michael Smiley
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da en tidligere lovende bokser rammer bunden, beslutter han sig for at vende tilbage til ringen i et risikabelt forsøg på at få sit liv og tidligere storhed tilbage.


Se Jawbone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJawbone havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jawbone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jawbone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jawbone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jawbone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar