Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jaws 2

10/04/2020 | Flixfilm

Se Jaws 2 på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Jeannot Szwarc
Skuespillere: Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Joseph Mascolo
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Netop som Amity Island er ved at komme sig efter nogle dødbringende hajangreb, giver nogle forsvundne dykkere og en bådulykke politiet bange anelser.Se Jaws 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jaws 2 (Dødens gab 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jaws 2 (Dødens gab 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jaws 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jaws 2 (Dødens gab 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaws 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar