Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jaws 3

10/04/2020 | Flixfilm

Se Jaws 3 på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Joe Alves
Skuespillere: Dennis Quaid, Bess Armstrong, Simon MacCorkindale, Louis Gossett Jr.
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Da en baby-hvidhaj finder vej ind i forlystelsesparken, beholder chefen den til en ny udstilling – men snart kommer dens vrede mor for at lave ravage.

Jaws 3 (Dødens Gab 3) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jaws 3 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jaws 3 (Dødens Gab 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaws 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jaws 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jaws 3 (Dødens Gab 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar