Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jaws: The Revenge

Jaws: The Revenge

10/04/2020 | Flixfilm

Se Jaws: The Revenge på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Adventure, Horror, Thriller
Instruktør: Joseph Sargent
Skuespillere: Lorraine Gary, Lance Guest, Mario Van Peebles, Karen Young
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Efter endnu et dødbringende hajangreb har Ellen Brody fået nok af Amity Island og flytter til Caribien − men en hvidhaj følger efter hende.

Jaws: The Revenge (Dødens gab 4 – Hævnen) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jaws: The Revenge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jaws: The Revenge (Dødens gab 4 – Hævnen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaws: The Revenge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jaws: The Revenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jaws: The Revenge (Dødens gab 4 – Hævnen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar