Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jaws

16/05/2021 | Flixfilm

Jaws på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Adventure, Thriller
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Da en umættelig, stor hvidhaj terroriserer Amity Island, forsøger en politichef, en oceanograf og en gråsprængt hajjæger at ødelægge dyret.Se Jaws på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jaws (Dødens gab) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jaws på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jaws (Dødens gab) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jaws stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jaws, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jaws (Dødens gab) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Jaws

  1. Nicolaj - kl. 23:28, 21-08-2020:

    Dødens gab (JAWS) er ikke på Netflix. 2,3 og 4 er der, men ikke den første. HVORFOR?

Skriv kommentar