Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jay and Silent Bob Reboot

Jay and Silent Bob Reboot

20/04/2021 | Flixfilm

Se Jay and Silent Bob Reboot på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Kevin Smith
Skuespillere: Joey Lauren Adams, Ben Affleck, Fred Armisen, Diedrich Bader
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne stjernebesatte efterfølger begiver Jay og Silent Bob sig ud på en mission for at sabotere en genindspilning af en film baseret på dem selv.

Jay and Silent Bob Reboot havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jay and Silent Bob Reboot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jay and Silent Bob Reboot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jay and Silent Bob Reboot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jay and Silent Bob Reboot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jay and Silent Bob Reboot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar