Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

13/09/2014 | Flixfilm

Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktør: Kevin Smith
Skuespillere: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck, Jeff Anderson
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da Jay og Silent Bob vinder i lotteriet, bruger de gevinsten til at blive de forbryderjagende superhelte Bluntman og Chronic.


Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar