Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

13/09/2014 | Flixfilm

Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktør: Kevin Smith
Skuespillere: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da Jay og Silent Bob vinder i lotteriet, bruger de gevinsten til at blive de forbryderjagende superhelte Bluntman og Chronic.

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar