Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

13/09/2014 | Flixfilm

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktion: Kevin Smith
Skuespillere: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da Jay og Silent Bob vinder i lotteriet, bruger de gevinsten til at blive de forbryderjagende superhelte Bluntman og Chronic.Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar