Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie

13/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktør: Kevin Smith
Skuespillere: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck, Jeff Anderson
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da Jay og Silent Bob vinder i lotteriet, bruger de gevinsten til at blive de forbryderjagende superhelte Bluntman og Chronic.


Se Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jay and Silent Bob’s Super Groovy Cartoon Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar