Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Je suis Charlie

Je suis Charlie

01/03/2016 | Flixfilm

Je suis Charlie på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Daniel Leconte, Emmanuel Leconte
Skuespillere: Elisabeth Badinter, Gérard Biard, Marisa Bret
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar ser på, hvad der førte til terrorangrebet på det franske blad Charlie Hebdo i 2015, hvor 12 personer blev slået ihjel.

Je suis Charlie havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Je suis Charlie på YouTube.Se Je suis Charlie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Je suis Charlie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Je suis Charlie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Je suis Charlie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Je suis Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar