Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Je suis Charlie

Je suis Charlie

01/03/2016 | Flixfilm

Se Je suis Charlie på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Daniel Leconte, Emmanuel Leconte
Skuespillere: Elisabeth Badinter, Gérard Biard, Marisa Bret, Cabu
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Denne dokumentar ser på, hvad der førte til terrorangrebet på det franske blad Charlie Hebdo i 2015, hvor 12 personer blev slået ihjel.


Se Je suis Charlie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJe suis Charlie havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Je suis Charlie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Je suis Charlie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Je suis Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Je suis Charlie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar