Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Je Suis Karl

Je Suis Karl

23/09/2021 | Flixfilm

Se Je Suis Karl på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Christian Schwochow
Skuespillere: Luna Wedler, Jannis Niewöhner, Milan Peschel
Spilletid: 126 min
Land: Germany, Czech Republic
Sprog: German, French, English, Arabic, Czech
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter det meste af hendes familie er blevet dræbt i en terroraktion, bliver en ung kvinde ubevidst trukket ind i den selvsamme gruppe, som stod bag bomben.

Je Suis Karl havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Je Suis Karl på YouTube.Se Je Suis Karl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Je Suis Karl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Je Suis Karl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Je Suis Karl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Je Suis Karl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Je Suis Karl

  1. Payman - kl. 17:58, 28-09-2021:

    Fremragende og dramatisk film, der kan åbne øjnene, hvis man besidder logik

    Skriv kommentar