Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Je vais craquer

Je vais craquer

15/03/2022 | Flixfilm

Je vais craquer på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Comedy
Instruktion: François Leterrier
Skuespillere: Christian Clavier, Nathalie Baye, Maureen Kerwin
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ung gift direktør, som er træt af sin monotone dagligdag, møder en kvinde og beslutter at gå fra det hele for at skrive en roman.

Je vais craquer havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Je vais craquer på YouTube.Se Je vais craquer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Je vais craquer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Je vais craquer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Je vais craquer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Je vais craquer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar