Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Je veux tout

Je veux tout

27/03/2022 | Flixfilm

Je veux tout på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktion: Guila Braoudé
Skuespillere: Elsa Zylberstein, Frédéric Diefenthal, Alain Bashung
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Stillet over for et valg mellem en succesfuld karriere og familie vælger en arkitekt at kæmpe for at få begge dele.

Je veux tout havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Je veux tout på YouTube.Se Je veux tout på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Je veux tout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Je veux tout stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Je veux tout, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Je veux tout er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar