Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jealousy and Medicine

Jealousy and Medicine

13/10/2019 | Flixfilm

Jealousy and Medicine på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Janusz Majewski
Skuespillere: Ewa Krzyzewska, Mariusz Dmochowski, Andrzej Lapicki
Spilletid: 100 min
Land: Poland
Sprog: Polish, German
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En paranoid forretningsmand hyrer en hemmelighedsfuld skrædder til at skygge sin kone og hendes læge, hvilket blot sender hans tanker ind i en ond spiral.

Jealousy and Medicine havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jealousy and Medicine på YouTube.Se Jealousy and Medicine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jealousy and Medicine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jealousy and Medicine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jealousy and Medicine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jealousy and Medicine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar