Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jean-Claude Van Damme uddeler tæv i ‘The Last Mercenary’

Jean-Claude Van Damme uddeler tæv i ‘The Last Mercenary’

09/06/2021 | Flixfilm

last mercenary van dammeNår det belgiske muskelbundt og skuespiller Jean-Claude Van Damme slår sig løs på det store lærred så er der ofte øretæver i luften og det er ingenlunde undtagelsen i den komme actionkomedie ‘The Last Mercenary’ fra Netflix.

Streamingtjenesten har netop udsendt første trailer til film, som får eksklusiv premiere i slutningen af juli. Find videoen nederst.

I ‘The Last Mercenary’ spiller Van Damme den mystiske hemmelige agent og Frankrigs sidste lejesoldat, Richard Brumère, aka “La Brume” (“The Mist”).

Da familiens immunitet fjernes, må han hastigt tage kontakt til sin gamle venner og en flok hensynsløse unge for at kunne tage kampen om mafiaen, som beskylder sønnen for at være våben- og narko-handler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det kan ses i traileren, så er selv en pensioneret Jean-Claude Van Damme ikke til at spøge med. Der bliver nemlig uddelt slag til højre og til venstre. Blandt andet iført en paryk på et dansegulv!

LÆS OGSÅ   Reklame-abonnement på trapperne

Filmen er skabt af David Charhon, som tidligere har skabt ‘The Other Side Of The Tracks’, som Netflix for få måneder siden kunne afsløre, at de ville lave en efterfølger til. Den er dog ikke tilfaldet David Charhon, men ‘Lupin’-holdet bestående af skuespilleren Omar Sy (‘Lupin’) og instruktør Louis Leterrier (‘Lupin’, ‘Now You See Me’).

Se ‘The Last Mercenary’ på Netflix Danmark fra den 30. juli.
Skriv kommentar