Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jedi Junior High

Jedi Junior High

23/11/2016 | Flixfilm

Se Jedi Junior High på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy, Family, Musical
Instruktør: Heidi Burkey, Tim Larson(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Følg en sød rejse gennem teenageangst og opblomstringen af talent, når skolebørn opsætter en musicalversion af Imperiet slår igen.


Se Jedi Junior High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJedi Junior High havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jedi Junior High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jedi Junior High herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jedi Junior High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jedi Junior High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar